Politie zoekt getuigen van gedwongen meeneming en mishandeling

3 maanden geleden gepubliceerd

Een 20-jarige man uit Emmen is gisteravond tegen zijn wil in meegenomen in een auto, na het uitstappen bij een bushalte. De politie is dringend op zoek naar getuigen van dit incident.

Incident Details

Het slachtoffer stapte rond 19:38 uur uit de bus bij bushalte Balingerbrink 2 aan de Brinkenweg in Emmen. Twee personen, beide gekleed in zwarte kleding en een bivakmuts, benaderden de man en namen hem mee naar een donkerkleurige auto, vermoedelijk een Volkswagen Polo of Golf. Het slachtoffer werd vervolgens tegen zijn zin in de auto meegenomen en tijdens de rit mishandeld.

Oproep aan Getuigen

De politie roept getuigen op zich te melden en is specifiek op zoek naar twee mannen van rond de 1.80 meter lang. Deze verdachten droegen beide zwarte kleding en een bivakmuts. Ze hebben het slachtoffer in een donkerkleurige auto meegenomen, waarschijnlijk een Volkswagen Polo of Golf.

Informatie Delen

Heeft u iets gezien of gehoord van dit incident? Herkent u het signalement? Of heeft u andere informatie die de politie kan helpen in het onderzoek? Denk hierbij aan beelden van een deurbelcamera uit de omgeving of een dashcam waarop iets verdachts te zien is. De politie vraagt in dat geval om contact op te nemen. U kunt ook anoniem uw informatie delen.