Opbrengst Anjeractie 100% naar eigen clubkas

Normal dianthus caryophullus kz1
Afbeelding: Wikimedia

In 2020 bestaat het Prins Bernhard Cultuurfonds 80 jaar en vindt de 75e Anjeractie plaats met een speciale digitale jubileumcollecte van vrijdag 22 tot en met zaterdag 30 mei 2020. Dankzij de actie kan het Prins Bernhard Cultuurfonds Drenthe jaarlijks veel culturele projecten steunen en projecten die bijdragen aan natuurbehoud.
Verenigingen kunnen delen in de feestvreugde. Zij mogen deze keer niet de helft maar alles, dus 100% van de opbrengst, houden voor de eigen clubkas. Aanmelden is mogelijk tot 2 mei.

Anjeractie

Het Prins Bernhard Cultuurfonds Drenthe verstrekt jaarlijks vele bijdragen aan verenigingen en stichtingen voor allerlei activiteiten op het gebied van cultuur en natuurbehoud in Drenthe. Zo heeft het Cultuurfonds het afgelopen jaar ook in onze gemeente diverse kleine en grote projecten ondersteund. In totaal was daarmee in Drenthe een bedrag gemoeid van circa € 416.000,--.
Al dit geld is beschikbaar mede dankzij loterijen en legaten, maar ook dankzij de opbrengst van de jaarlijkse collecte, de Anjeractie. In tegenstelling tot voorgaande jaren mogen de verenigingen deze keer de hele opbrengst houden.

Adverteren op Emmen-Actueel.nl vanaf €3,75 per maand

Adverteren in de regio moet toegankelijk zijn voor bedrijven uit de regio, op Emmen-Actueel.nl en onze partnerwebsites kunt u adverteren voor een kopje koffie per maand.
Meer informatie

Emmen
06:43

18° C

Zwaarbewolkt

1.45 km/h

67%

Blijf op de hoogte
Meld je aan voor de nieuwsbrief