8e Editie van de 4 Mijl van Emmen met nieuwe hoofdsponsor

2 maanden geleden gepubliceerd

Op zondag 7 april 2024 vindt de 8e editie van de 4 Mijl van Emmen plaats. Dit jaarlijkse hardloopevenement wordt gevolgd door het 4 Mijl Festival. Dit jaar is er extra reden voor feest: Peter van Dijk Projects & Investments is aangekondigd als de nieuwe hoofdsponsor voor de komende vijf jaar, en zal vanaf 2025 ook de naamdrager zijn van het evenement.

Peter van Dijk Projects & Investments nieuwe hoofdsponsor

Peter van Dijk Projects & Investments, dat voorheen al topsponsor was van het evenement, neemt het stokje over van Intersport Bols Emmen. Vanaf 2025 zal de 4 Mijl van Emmen dan ook bekendstaan als de Peter van Dijk 4 Mijl van Emmen. Intersport Bols Emmen, wiens pand deel uitmaakt van de vastgoedportefeuille van Peter van Dijk Projects & Investments, blijft betrokken bij het evenement.

Verschillende activiteiten tijdens de 4 Mijl van Emmen

De 4 Mijl van Emmen belooft ook dit jaar weer een groot succes te worden. Naast de reguliere 4 Mijl zijn er ook een Kids Run en een Business Run. Het feest begint al bij de start met een leuke warming-up en gaat verder langs de route met verschillende acts en aanmoedigingen van het publiek. Bij de finish is er een show met een DJ en presentator, en kunnen deelnemers genieten van massages en deelnemen aan de prijsuitreiking.

Oproep aan deelnemers

Heb je je nog niet aangemeld voor de 4 Mijl van Emmen? Zorg er dan voor dat je dit snel doet. Het belooft een sportief evenement te worden, waarbij feest het sleutelwoord is. Zowel de oude als de nieuwe hoofdsponsor zijn enthousiast over de komende editie en kijken uit naar een succesvol evenement.